Staran soutuporukka

Harjoitukset ovat pääasiassa soutamista kirkkoveneellä, mutta silloin tällöin voi "valmentajalle" iskeä into ohjattuihin tekniikka treeneihin kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treenataankin, niin joukkeeen kunto testataan vuosittain Sulkavan Suursouduissa.

Laji Soutu
Kotipaikka Helsinki
Jäseniä 113
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Antero

Karelia soutu!
Lähden vaimoni kanssa tuonne Karelia soutuun Futuren veneeseen. Myyvät soutupaikkaa 80€ / päivä. Hintaan kuuluu soutupaikka, ruuat, kuljetukset, 2 ensimmäistä yötä majoitus.
Ei paha. :)
Jakokoskella ei majoitusta, mutta sieltä kyyti Joensuuhun ja takaisin kuuluu pakettiin. Itse pitää etsiä sinne majoitus. Itse toteutimme Jakokosken majoituksen museo laivaan.
kiitos kaikille mukavasta Sulkavan soudusta.

T. Antero

Jasmin

Mukavaa Kareliareissua teille! Ehkä joskus sitten minäkin...:) Juuri nyt Sulkava taisi rikkoa jalkani ja ollaan sairauslomalla.🙈 Hyviä kesäpäiviä kaikille, kiitos Sulkavan reissusta!

Pelaaja
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit